Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Eventet

Përfaqësuesit Tanë

Perfaqësuesit tanë në eventet e ndryshme të organizuara!

Jetmir Aliçka

Drejtor i përgjithshëm dhe administrator i shkollës

Mira Peshkatari

Zv. Drejtore e shkollës

Violeta Xhanari

Zv. Drejtore e shkollës

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116