Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Njihuni me standardin e ri të shkollës “ELITË”

Në shkollën “ELITË" , për herë të parë në Shqipëri, do të aplikohet një standard i ri:
Nxënësit e ciklit fillor do të përfundojnë të gjitha detyrat dhe përgatitjet për të nesërmen brënda orarit 08:00 – 16:30.
Çantat, librat dhe fletoret do të qëndrojnë në shkollë. Në cdo klasë të këtij cikli do të punohet me 2 mësues.
Një sukses i garantuar!

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116