Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Per ski ne Tetove

Një traditë e bukur.Përsëri ne Kodrën e Diellit në Tetove per ushtrimin e sportit te skive në janar dhe shkurt 2019.Këtë vit dicka e vecantë. Përvec gjimnazistëve dhe nxënës te klasave te pesta, të gjashta dhe të shtata.Një edukim i gjithanshëm.Sigurisht, jo rastësor.

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116