Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Galeria

HAPSIRAT E SHKOLLËS SONË

Shikoni hapsirat e brëndëshme dhe të jashtme të shkollës sonë!

Pse të mësosh tek ne?
Jemi një ekip kompakt, që punojmë së bashku prej më shumë se një dekade.

Metodologji tjetër
Do të krijojmë mundësi optimale, për të motivuar nxënësit e niveleve të ndryshme

Staf i Kualifikuar
Çdo vit mësimor, çdo mësues merr pjesë në një apo dy programe kualifikimi.

Rregjistroni fëmijën tuaj!
Mjafton të na telefononi ose të na vizitoni nga afër

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116