Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Stafi Mësimor

Stafi mësimor përbëhet nga 22 mësues. 5 mësues me një pervojë pune  7 – 10 vjet; 6 mësues me një përvojë 15 – 20 vjet,  7 mësues me përvojë 25 – 30 vjet dhe 4 mësues me mbi 30 vjet.

Administrata

Jetmir Aliçka
Drejtor i përgjithshëm dhe administrator i shkollës

Read More»

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve
Read More »

Mira Peshkatari
Zv. Drejtore e shkollës

Read More»

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve
Read More »

Violeta Xhanari
Zv. Drejtore e shkollës

Read More»

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve
Read More »

NA KONTAKTONI!

Plotësoni formën për të qënë dhe ju një prej nesh

Plotësoni fushat e mëposhtme.

Në momentin që do na dërgoni email, branda 24 orëve do të kthejmë përgjigjeNqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116