Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Rregjistrimi

Plotësoni fushat e mëposhtme.

Në momentin që do na dërgoni email, branda 24 orëve do të kthejmë përgjigjeNJIHUNI ME DREJTUESIT TANË

Jetmir Aliçka

Drejtor i përgjithshëm dhe administrator i shkollës

Mira Peshkatari

Zv. Drejtore e shkollës

Violeta Xhanari

Zv. Drejtore e shkollës

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116