Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Jetmir Aliçka


Drejtor i përgjithshëm dhe administrator i shkollës

Prof.As.Dr. Jetmir Aliçka

  • Drejtor i përgjithshëm dhe administrator i shkollës

Pritje për vizita

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve

Prof.As.Dr. Jetmir Aliçka

Drejtor i përgjithshëm ,administrator dhe pronar i shkollës

Ka kryer studimet në Universitetin e Tiranës , Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Dega Matematikë.
Ka një përvoje 45 vjeçare në fushën e edukimit, 44 prej të cilave ka shërbyer si drejtues shkolle, drejtues i Institucioneve arsimore në qytetin e Tiranës, drejtues dhe ekspert i shoqërisë civile në fushën e edukimit.
Ka drejtuar me shumë sukses gjimnazin “Petro Nini Luarasi”, Institutin Arsimor “Wilson”, Institutin Arsimor “Nobel”, shkollën 12 vjecare “Faik Konica”, shkollën 12 vjecare “16 Shtatori “.
Ka drejtuar Kabinetin Pedagogjik dhe Departamentin e Edukimit në Bashkinë e Tiranës, si dhe organizatën jo fitimprurese AES në fushën e edukimit.
Ka kryer kualifikime për drejtimin dhe administrimin e arsimit në “Point Lomma“ College Kaliforni (USA), në “Pace University” New York City (USA) dhe në Universitetin e Budapestit.
Është autor i 4 monografive në fushën e drejtimit dhe administrimit të arsimit, i mbi 300 artikujve botuar në shtypin periodik, i mbi 40 projekteve, i dhjetra kumtesave e studimeve në këtë fushë, mbajtur në konferenca e simpoziume kombëtare e ndërkombetare.
Ka fituar gradën “Doktor i Shkencave “ dhe titullin “Profesor I Asociuar” (Mjeshtër Kerkimesh) në fushën e edukimit pranë Universitetit të Tiranës .
Dekoruar dy herë nga Kuvendi i Shqipërisë me Medalje dhe Urdhër dhe dhjetra vlerësime nga Institucione drejtuese shtetërore të Arsimit dhe shoqërisë civile.

Ekspertiza

Kontakt

Email
alicka48@yahoo.com

Telephone
+355692074116

PËRSHTYPJET

Cfarë thonë prindërit?

Urime për Shkollën e Re!

Në këtë shkollë me këzë godinë moderne dhe me drejtues profesionistë,me siguri shtatori i ardhshëm do sjellë edhe nxënëse e nxënës të mirë

Kujtim Dervishi

Suksese Shkolla Elite!!!

Suksese per stafin drejtues te shkolles "ELITE"!

Edison Shahini

Profesionist të nderuar

Te pershendes jetmir dhe te uroj pune te mbare si gjithmone

Ilir Biu

Stafi Respekte

Urime !Respekte per stafin drejtues te shkolles "ELITE"!

Vilma Brahja Vorpsi

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116