Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Mira Peshkatari


Zv. Drejtore e shkollës

Zv. Drejtore e shkollës

  • Mira Peshkatari

Pritje për vizita

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve

Mira Peshkatari

Nëndrejtoreshë e shkollës

Ka mbaruar Universitetin Shtetëror te Tiranës, dega Fizikë
Ka punuar per 40 vjet ne Arsimin e Qytetit te Tiranës, si mësuese fizike ne shkollë të mesme, si dhe per 22 vjet në drejtimin dhe administrimin e Arsimit pranë Drejtorisë Arsimore Rajonale të Tiranës në pozicionin e përgjegjëses së sektorit të Inspektimit dhe sektorit të Kurrikulës e Cilësisë
Ka kryer Master Shkencor në fushën e Drejtimit dhe Menaxhimit të Shkollës pranë Universitetit të Tiranës.
Ka botuar shkrime në revista pedagogjike dhe forume të arsimit për drejtimin e menaxhimin e shkollës.
Ka marrë pjesë në hartimin dhe implementimin e dhjetra projekteve në fushën e mësimdhënies dhe edukimit.

Ekspertiza

Kontakt

Email
peshkatarimira@yahoo.com

Telephone
+355692146346

PËRSHTYPJET

Cfarë thonë prindërit?

Urime për Shkollën e Re!

Në këtë shkollë me këzë godinë moderne dhe me drejtues profesionistë,me siguri shtatori i ardhshëm do sjellë edhe nxënëse e nxënës të mirë

Kujtim Dervishi

Suksese Shkolla Elite!!!

Suksese per stafin drejtues te shkolles "ELITE"!

Edison Shahini

Profesionist të nderuar

Te pershendes jetmir dhe te uroj pune te mbare si gjithmone

Ilir Biu

Stafi Respekte

Urime !Respekte per stafin drejtues te shkolles "ELITE"!

Vilma Brahja Vorpsi

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116