Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Violeta Xhanari


Zv. Drejtore e shkollës

Zv. Drejtore e shkollës

  • Violeta Xhanari

Pritje për vizita

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve

Violeta Xhanari

Nëndrejtoreshë e shkollës

Eksperienca pune :
1970-1992 Mësuese Bio-Kimi në Shkollat e Tiranës
1991-1998 Drejtoreshë e shkollës “ SABAHUDIN GABRANI”
1998-2004 Mësuese e shkollës“ SABAHUDIN GABRANI”
2004-2008 Drejtoreshë e shkollës “ SABAHUDIN GABRANI”
2009-2016 Nëndrejtoreshë e shkollës 9-vjecare “FAIK KONICA”
Arsimi dhe trajnimet:
1968 – 1970 Instituti Pedagogjik Shkodër
1976 – 1980 Instituti i lartë i Elbasanit, dega Biologji-Kimi
Kualifikuar me certificatë për:
“Edukim Global”, “Edukim i të drejtave të njeriut”, “Të menduarit kritik”, “Fëmijët me aftësi të kufizuar”, “Mësimdhënia me në qendër nxënësin”, “Drejtimi i shkollës, menaxhimi i klasës, zgjidhja e konflikteve, të mësuarit me kompetenca, edukimi mjedisor”
Botime:
Të drejtat e njeriut dhe demokracia në veprim me UNESKON, qendra shqiptare për të drejtat e njeriut, UNICEF

Expertise

Kontakt

Email
violeta.xhanari@yahoo.com

Telephone
+355684053688

PËRSHTYPJET

Cfarë thonë prindërit?

Urime për Shkollën e Re!

Në këtë shkollë me këzë godinë moderne dhe me drejtues profesionistë,me siguri shtatori i ardhshëm do sjellë edhe nxënëse e nxënës të mirë

Kujtim Dervishi

Suksese Shkolla Elite!!!

Suksese per stafin drejtues te shkolles "ELITE"!

Edison Shahini

Profesionist të nderuar

Te pershendes jetmir dhe te uroj pune te mbare si gjithmone

Ilir Biu

Stafi Respekte

Urime !Respekte per stafin drejtues te shkolles "ELITE"!

Vilma Brahja Vorpsi

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116