Mjafton të na telefononi +355 69 20 74 116

Administrata

Jetmir Aliçka
Drejtor i përgjithshëm dhe administrator i shkollës

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve
Read More »

Mira Peshkatari
Zv. Drejtore e shkollës

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve
Read More »

Violeta Xhanari
Zv. Drejtore e shkollës

  • Të Hënë - Të Premte : 8:00 - 15:00
  • Të Shtunë - Të Djelë : Vetëm sipas takimeve
Read More »

Nqs keni ndonjë pyetje mjafton të na telefononi? (+355) 69 20 74 116